ZAŠTO SE DO SAD KRILO? Ova žena je bila prava TRNOVA RUŽICA, držali je ZAKLJUČANU u SOPSTVENOJ PRLJAVŠTINI
Blanka Monije.., Foto: Printscreen/youtube/wikipedia

video

ZAŠTO SE DO SAD KRILO? Ova žena je bila prava TRNOVA RUŽICA, držali je ZAKLJUČANU u SOPSTVENOJ PRLJAVŠTINI

Ova tužna priča dolazi iz Francuske i govori o devojci koja je provela gotovo polovinu svog života zaključana u kući, sve dok nije izgubila lepotu i mladost

Objavljeno:

Blanka Monije rođena je 1. marta 1849. godine u uglednoj francuskoj porodici.

Njena lepota i dobrota privlačili su pažnju mnogih potencijalnih udvarača, ali njeni roditelji nisu bili voljni da je udaju.

Kao tinejdžerka, Blanka je privlačila mnoge udvarače iz visokog društva, što je izuzetno naljutilo njenu majku Luis Monije. Zbog toga je Blanka nestala iz Pariza.

Luiza Monije je zatvorila Blanku u sobu i zauvek je zaključala, sprečavajući je da izađe. Blanka nije smela ni da ustane iz kreveta, niti da obavlja osnovne higijenske potrebe.

Svoje roditelje, poslugu i brata bila je jedina lica koja je mogla da vidi.

Njeni roditelji su rekli prijateljima i porodici da je poslata u internat u Ujedinjeno Kraljevstvo, a kasnije su lagali da je u Škotskoj.

Posle 25 godina, državni tužilac iz Pariza dobio je anonimno pismo koje ga je uputilo na porodicu Monije. Iako su vlasti oklevale da istraže njihov dom, nakon što su primetili miris truleži, provalili su u sobu i zatekli užasno stanje.

Blanka Monija
foto: Printscreen/youtube/wikipedia

Blanka je bila neuhranjena i živela je u sopstvenoj prljavštini. Nakon što su razbili barikade na prozorima, Blanka je prvi put nakon 25 godina videla sunčevu svetlost. Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično.

Ova priča predstavlja tužnu lekciju o zlostavljanju i ljudskoj okrutnosti, a pravda nije potpuno zadovoljena jer su krivci umrli pre nego što su odgovarali za svoje zločine.

BONUS VIDEO:

00:52

ZBOG PRELJUBE SKONČALA U PAUKOVOJ MREŽI! Horor priča iz Golubinaca: Prvo zatekao suprugu u zagrljaju sa slugom i ODMAH GA UBIO

(Espreso / Alo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.